Kategoritë

Politika e mosndëshkimit për përhapjen dhe promovimin e gjuhës së urrejtjes në hapësirën publike mund të kuptohet në një farë mënyre si justifikimi i tyre. Heshtja dhe mosndëshkimi kanë...

EU integrime, lufta  kundër dezinformatave dhe kërcënimeve hibride, antikorrupsioni, drejtësi, zgjedhje, regjistrimi, antinacionalizmi, vlerat e gjelbra dhe të drejtat e njeriut, janë disa nga temat për të cilat do...

#TëBashkuarNëDallime Në fillim ishte fjala…

Shkruan: BESA ARIFI Fëmijët kur lindin nuk dinë të flasin. Ata mësojnë të flasin duke u rritur. Fëmijët nuk dinë as të urrejnë. Edhe urrejtjen e mësojnë duke u...

Derisa deputetët në Kuvend debatojnë për propozimin që Dobrilla Kacarska të zgjidhet për gjykatëse në Gjykatën Kushtetuese, një pjesë e mediave informuan se Gjykata Supreme e ka shlyer verdiktin...

“Asnjëherë nuk kam mundur ta kuptoj nacionalizmin dhe padurimin ndaj tjetrit vetëm se I përket një etnie tjetër. Kemi një jetë, dhe  është e palejueshme ta harxhojmë në një...