Kategoritë

Republika e Maqedonisë së Veriut për promovimin e ekonomisë rrethore, në vend, por edhe në rajon në politikën e saj industriale përqendrohet në qëllimet strategjike në lidhje me katalizimin...

Rënie prej 3,3 për qind ka shënuar ekonomia e vendit në tremujorin e tretë, nën ndikim të pandemisë, e cila kontribuoi  dhe Banka Popullore ta rishikojë projeksionin e saj...

Në Shkup sot në formën digjitale fillon Edicioni i nëntë i Samitit Maqedonia 2025. Në fokusin e Samitit janë reformat ekonomike dhe rimëkëmbjet ekonomike, ndërsa pritet të përfshijë mbi...

Parisi përmes agjencisë franceze për zhvillim (FRA), do ta mbështesë  projektin për formim të tregut të përbashkët rajonal në Ballkanin Perëndimor të miratuar në Samitin e procesit berlinas në...

 – Qëndrimi i Qeverisë është se ende nuk ka ardhur koha për orë policore dhe se masat e miratuara nga aspekti shëndetësor japin rezultate, por ne po monitorojmë gjendjen shëndetësore...