Kategoritë

Ato prindër vetushqyes që nuk arritën të aplikojnë për mbështetje  prej 6.000 denarë, Qeveria do të mendojë t’i përfshijë në periudhën në vijim, me ndonjë masë të re, tha...

EU integrime, lufta  kundër dezinformatave dhe kërcënimeve hibride, antikorrupsioni, drejtësi, zgjedhje, regjistrimi, antinacionalizmi, vlerat e gjelbra dhe të drejtat e njeriut, janë disa nga temat për të cilat do...

Plani i investimeve ekonomike për Ballkanin Perëndimor është stimul i ri për rritjen ekonomike, u theksua në seancën e Komitetit Kombëtar të Investimeve të kryesuar nga kryeministri Zoran Zaev...