Kategoritë

Qeveria gjatë mbledhjes së djeshme solli vendim për lejimin e transportit publik të udhëtarëve në komunën e Tetovës me komunat e Pollogut, siç janë: Tearca, Bogovina, Zhelina, Vrapçishti, Gostivari,...

CNN ka transmetuar drejtëpërdrejt arrestimin e gazetarit të tyre nga policia amerikane, gjatë raportimit rreth protestave në Minneapolis të SHBA-ve, transmeton Drejt.mk. Arrestimi u bë para kamerës, derisa gazetari...

Gjermania ka ndër mend t’i hapë kufijtë me fqinjët në qershor, doli nga biseda telefonike mes kancelares gjermane Angela Merkel dhe kolegut të saj austriak, Sebastian Kurc.