Kategoritë

Me krenari e festojmë 9 Majin – Ditën e Fitores mbi fashizmin dhe Ditën e Evropës, ka shkruar kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në profilin e tij në Fejsbuk....

Sa i përket ndalimit të lëvizjes gjatë 24 orëve të kaluara, janë regjistruar se në nivelin e të gjithë vendit 121 persona nuk e respektuan ndalimin e lëvizjes, prej...

Sipas statistikave më të reja, numri i viktimave të koronavirusit në Shtetet e Bashkuara ka shkuar në 39,115. Vetëm gjatë 24 orëve të kaluara u shënuan 1,903 viktima. Rritje...

Sipas të dhënave më të reja, në botë deri më tani janë regjistruar 537.331 persona të infektuar me koronavirusin e ri. prej tyre 24.136 e kanë humbur jetën, ndërsa...

Industria më e madhe e filmit në botë ka vendosur ta marrë më seriozisht rrezikun nga kjo sëmundje, dhe si pasojë po i anulon shumicën e premierave dhe lansimeve...