Kategoritë

Administrata e re e udhëhequr nga Xho Bajden dhe Kamala Haris duhet të mbështesë zhvillimin demokratik dhe ekonomik të vendeve të Ballkanit Perëndimor, si dhe të diskutojë me Brukselin...

Dërgesat e një vaksine kundër koronavirusit, të zhvilluar nga kompania farmaceutike amerikane, Pfizer, dhe ajo gjermane, BioNTech, kanë arritur në Britaninë e Madhe. Ky vend pritet të nisë programin...