Kategoritë

MULTIKULTURË Petrit Saraçini: Të bashkohemi në dallime dhe të shkojmë drejt ardhmërisë

Aktivisti dhe gazetari Petrit Saraçini me mesazh për Nismën e CIVILit “Të bashkuar në dallime”.

Nacionalizmi na ndan dhe na kthen në të kaluarën. Të bashkohemi në dallime dhe të shkojmë drejt ardhmërisë.

Kjo përmbajtje është pjesë e Nismës “Të bashkuar në dallime”, kushtuar promovimit të dallimeve si përparësi, pasuri dhe cilësi e shoqërisë  tonë. Nismën e udhëheq CIVILi, me mbështetje nga Ministria për punë të jashtme dhe çështje evropiane e Dukatës së Madhe  Luksemburg.