Kategoritë

MULTIKULTURË Vlladanka Dimkovska: Të gjithë së bashku të ndërtojmë një shoqëri për të gjithë

Për Nismën e CIVILit #TëBashkuarNëDallime, aktorja Vlladanka Dimkovska thotë:

Nëse vlerësojmë se duhet të bëhemi pjesë e familjes së madhe evropiane, atëherë mbase duhet të drejtohemi nga përhapja e dashurisë në vend të urrejtjes, në çdo bazë, jo vetëm etnike. Duhet të respektohemi më tepër dhe të fillojmë ti kuptojmë vlerat e vërteta evropiane, e kjo është të jemi të bashkuar në dallime të gjithë bashkë, dhe të ndërtojmë një shoqëri për të gjithë.

 CIVILi u bën thirrje të gjithë qytetareve dhe qytetarëve ti shpërndajnë përmbajtjet e Nismës “Të bashkuar në dallime” me mesazhe pozitive, por edhe vetë të krijojnë tekste, fotografi dhe video me mesazhe dhe përvoja në këtë temë.

#TëBashkuarNëDallime

#ОбединетиВоРазличноста

#unitedindiversity

Kjo përmbajtje është pjesë e Nismës “Të bashkuar në dallime”, kushtuar promovimit të dallimeve si përparësi, pasuri dhe cilësi e shoqërisë  tonë. Nismën e udhëheq CIVILi, me mbështetje nga Ministria për punë të jashtme dhe çështje evropiane e Dukatës së Madhe  Luksemburg.