Kategoritë

Çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë ditës së sotme vendosi për rritjen e çmimeve të derivateve të naftës për gjysmë denari. Kështu nga mesnata Euro Super BS- 95 do të shitet për 66 denarë për litër, Euro Super BS-98 do të shitet për 68 denarë për litër edhe Euro Dizel shtrenjtohet për gjysmë denari dhe do të kushtoj 58 denarë për litër.