Kategoritë

“Fqinjët” bashkon artistët, koncert i pianistëve nga disa vende të Ballkanit

Arti bashkon Shqipërinë, Kosovën, Malin e Zi dhe Maqedoninë. Në kuadër të edicionit të dytë të koncertit “Fqinjët”, pianistet interpretuan për publikun kompozime të autorëve të njohur ballkanikë.

Koncerti pati si qëllim të përcjellë mesazhin e bashkimit të vlerave dhe të forcojë bashkëpunimin mes popujve.

Grupi i studenteve me anë të këtij koncerti synon të nxisë nismat e te rinjve qe i shërbejnë promovimit te kulturës./Vizionplus/