Kategoritë

MARRËVESHJE MUHIQ: Jam kundër marrëveshjes, prandaj votova kundër

Deputeti i shumicës parlamentare Ferid Muhiq ka votuar kundër propozim ligjit për ratifikim të marrëveshjes mes Greqisë dhe Maqedonisë që të silelt në procedurë të shkurtuar.

Në deklaratën për Nova TV, Muhiq ka konfirmuar se ka votuar kundër.

“Unë jam kundër marrëveshjes dhe qëndrim të tillë kam qe 27 vite. Prandaj votova kundër”, ka thënë Muhiq, transmeton Medial.mk.

Në pyetjen nëse do të votojë kundër edhe për ratifiikimin e marrëveshjes, ai tha “do e shohim”.


Burimi: Medial