Kategoritë

SHKUPJANIA Nuk kërkoj asgjë, vetëm dua të ma kthejnë valixhen!

“Nuk fitova asgjë nga politikanët, as dua diçka”, u përgjigj një shkupjane e moshuar, në pyetjen e reporterëve të CIVIL Media, dhe kërkoi vetëm ti kthehet valixhja e vjedhur me punëdore…

Bashkëbiseduesja jonë bën punë dore që i shet në qendrën e Shkupit, në tezgë të improvizuar.

“Kishim një banak, por na e morën autoritetet. Isha te Koce Trajanovski dhe te Gruevski, dhe ata më dhanë vetëm leje se mund të shes lirshëm, pa pengesa nga askush, dhe u falënderoj. Megjithatë, duhet të na japin ndonjë vend  ku do të kemi kulm mbi kokë”, shton bashkëbiseduesja.

Ajo ka mbetur pa pjesën më të madhe të punës së saj, sepse dikush ia ka vjedhur valixhen.

“Kërkoj nga ata që ma vodhën valixhen, të ma kthejnë, nëse duhet, do tu jap 100/200 euro, vetëm të ma kthejnë valixhen. Më thonë, nëse të japin 5000 euro për atë valixhe, unë u them, edhe tërë Shkupin të ma dhurojnë, unë nuk e jap valixhen, dua ta gjej dhe ta shoh para vetes “, thotë Shkupjania me lot në sy.

Nga MPB u përgjigjën se hetimet janë në zhvillim, dhe se do ta gjejnë valixhen.

Dehran Muratov/ Biljana Jordanoska

Montazhi: Maja Ivanovska