Kategoritë

BOSILLOVË Edhe një referendum i pasukseshëm

Referendumi në Bosillovë nuk pati sukses. Priten rezultatet zyrtare nga KKZ.

Ekipet vëzhguese të Civilit konstatuan disa parregullsi në terren, si dhe presione mbi banorët për bojkotim të referendumit.