Kategoritë

Në Kosovë të dielën mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve lokale. Ajo që na tërheq vëmendjen është ngjashmëria e vijimit të procesit zgjedhor, krahasuar me zgjedhjet lokale te ne,...

Natën e 12 nëntorit, pasi u bë e qartë se edhe pas rivotimit të dytë për kryetar të Çairit në një vendvotim nuk do të ndryshojë rezultati i parë,...

Fillim i qetë dhe në kohë i rivotimit në vendvotimin 2901 në Sh.F.S. “Idnina” në Çair – është konstatim i vëzhguesve të Civilit nga ora e parë e vëzhgimit...

Kush do të jetë kryetar i Komunës së Çairit, do të vendosin banorët e tre rrugëve të cilët votojnë në vendvotimin 2901, në rivotimin të dielën më 12 nëntor,...

“Partitë politike deri te Komisioni Shtetëror Zgjedhor kanë dërguar 103 ankesa për rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale”, informoi për META zëdhënësja e KSHZ, Ljupka Guguçevska.

Shkruan: Sasho Ordanoski uk duhet të jesh Dan Brown, as të jetë ekspert i Kodit të Da Vinçit, që të zbulojë se me permutacion të thjeshtë të emrave dhe...

Edhe pse në orët e hershme të procesit zgjedhor nuk janë vërejtur parregullsi më të mëdha zgjedhore, në rrjetet sociale tashmë po shpërndahen fotografi të mesazheve telefonike, ku dega...

Dhunë parazgjedhore, fushatë e zezë, keqpërdorim i administratës dhe resurseve publike, keqpërdorim i fëmijëve në fushatë, gjuhë e urrejtjes, nacionalizëm dhe urrejtje fetare e shënuan fushatën zgjedhore para rrethit...