Kategoritë

  Shkruan: Sasho Ordanoski shtë ulur Mijallkovi në Marriot dhe ka ftuar një nga një deputet nga kongresi partiak në Vallandovë, që t’i bind të votojnë për Hristijan Mickovskin....

KOLUMNË Të varet KSHPK!

Shkruan: Sasho Ordanoski ë kontrolloj, ndoshta kam bë lëshim: Vallë DIKUSH dëgjoi NDONJË reagim nga Komisioni Shtetëror për pengimin e korrupsionit ( KSHPK) për skandalet e shumta që çdo...

Në Gjykatën Penale në Shkup sot u prolongua seanca për rastin “Sopot”,për arsye se Gjyqi nuk mundi ta vërtetojë identitetin e dëshmitarit Ramadan Bajrami, letërnjoftimi i të cilit është...

Ish kryeministri dhe lideri aktual i OBRM-PDUKM, Nikolla Gruevski, është shfaqur në hapësirat e Prokurorisë Speciale Publike, por deri tani nuk dihet se a është në cilësinë e dëshmitarit...