Fabrika “Jugohrom” nga Jegunovca, do të rifillojë në mars ose prill vitin e ardhshëm. Sot në Qeveri, zëvendës kryeministri Koço Angjushev, udhëheqësi i fabrikës, Vasko Skenderovski dhe kryetari i...