Kategoritë

Me rastin e 25-vjetorit nga marrëdhëniet diplomatike midis Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Francës sot në Universitetin për arte audio-vizuale EFTA do të mbahet promovim i edicionit special...