Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski a disa ditë që mundohem të kuptoj se çfarë paraqet iniciativa për takime dhe “negociata” mes përfaqësuesve të partive të Maqedonisë në shtëpinë e Zhan Monesë...

Edhe pse në orët e hershme të procesit zgjedhor nuk janë vërejtur parregullsi më të mëdha zgjedhore, në rrjetet sociale tashmë po shpërndahen fotografi të mesazheve telefonike, ku dega...

Dhunë parazgjedhore, fushatë e zezë, keqpërdorim i administratës dhe resurseve publike, keqpërdorim i fëmijëve në fushatë, gjuhë e urrejtjes, nacionalizëm dhe urrejtje fetare e shënuan fushatën zgjedhore para rrethit...