Kategoritë

Muajin e kaluar, tre tregime nga gazetarë qytetarë nga Shkupi nxitëpn vëmendje të madhe në meiat dhe te opin ioni i gjërë. Përveç vëmendjes, këto tregime shkaktuan edhe reagim...