Kategoritë

PROTESTË Luftë për ajër!

Vendi i parë për ndotjen e ajrit në Shkup, i nxiti qytetaret dhe qytetarët që nesër në ora 12 të mblidhen para Qeverisë dhe ta “shënojnë” arritjen e madhe,...

Shkruan: Sasho Ordanoski o kalon edhe një ditë me ndotje të tmerrshme të ajrit në Shkup, e ne nuk shohim se dikush po ndërmerr diçka serioze për këtë çështje....

Edhe pse të gjitha reagimet të shtunën ishin për një xhip me targa diplomatike, megjithatë askush nuk i vërejti automjetet e shumta në parkingun në Vodno të mesme, si...

Fabrika “Jugohrom” nga Jegunovca, do të rifillojë në mars ose prill vitin e ardhshëm. Sot në Qeveri, zëvendës kryeministri Koço Angjushev, udhëheqësi i fabrikës, Vasko Skenderovski dhe kryetari i...

As Dibra nuk u kursye nga problemi me ruajtjen e mbeturinave. Deponia është problem i përditshëm i banorëve, posaçërisht për shkak të afërsisë saj deri te qyteti. Moskujdesi i...