Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski shikuam Grujon në intervistë në TVAlfa: përsëri intervistë e kurdisur, përsëri faqe me përgjigje (të këqija) të shkruara (përsëri lexon, belbëzon, ndërsa kamera e kap në...

Komiteti për mbrojtjen e të drejtave sot e përshëndeti qëndrimin e Prokurorisë Publike për pranimin e ankesave dhe për përsëritjen e rastit “Monstra” me qëllim që të largohen dyshimet...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë gjithë kanë të drejtë të dëshpërohen nga zhvillimi dhe përfundimi i gjykimit të rastit “Monstra”: edhe të gjykuarit edhe familjarët e viktimave edhe gjithë opinioni...

Seanca publike për rastin “Monstra” sot filloi me leximin e gjykimit për dënim të përjetshëm për të akuzuarit Alil Demiri, vëllezërit Afrim dhe Agim Ismailoviq, Fejzi Haziri, Haki Aziri...

Asociacioni “Komiteti për mbrojtjen e të drejtave”, të shtunën më 16 tetor, organizon konferencë në temën “Kthimi i drejtësisë së konfiskuar, qëllimi i së cilës janë reformat e gjyqësorit...

Pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 11 dhjetorit, negociatat në Maqedoni rreth Qeverisë së re janë në pat-pozitë. Ali Ahmeti “është në hall të madh” – të zgjedhë mes...