Kategoritë

VMRO-DPMNE vazhdon me riciklimin e kumtesave të vjetra edhe pas ndryshimit të kreut, që është edhe një tregues se ndryshimet në këtë parti janë vetëm kozmetike. Kështu, në kumtesën...

Shkruan: Sasho Ordanoski uk e kemi të njohur planin e Hristijan Mickoskit për atë se çfarë mendon të bëjë si kryetari i ri i VMRO-DPMNE. Mirëpo, e dimë planin...

-r Venko Filipçe, ministri i ri i shëndetësisë  pothuajse i “sapolindur”  në qeverinë e Zaevit, është prodhim tipik shëndetësor maqedonas – “gërshetimit të zorrëve”: ai është profesionist i lëvduar...

Shkruan: Sasho Ordanoski acionalistët edhe në Bullgari edhe në Maqedoni u habitën nga zhvillimi i ngjarjeve në politikat fqinjësore të dy vendeve. Dy buldozerët pragmatikë politik, Borisov dhe Zaev,...

Shkruan: Sasho Ordanoski aradoksale, në kuptim të rezultateve të zgjedhjeve lokale të sapo mbaruara, por, përshtypja është se pothuajse askush nuk është i kënaqur nga puna  e deritanishme e...

Zgjedhjet përfunduan, por nuk përfundoi edhe dëshpërimi. Zgjedhjet përfunduan, por nuk arriti jeta tek të gjithë qytetaret dhe qytetarët. Zgjedhjet përfunduan, por persona të dyshuar fituan mbështetje institucionale. Zgjedhjet...