Kategoritë

Sot seanca do të mbajnë dy komisione parlamentare, për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave dhe për Punë të Jashtme.  

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seancë do të mbajnë Komisioni për Sistemin Politik dhe Marrëdhëniet ndërmjet Komuniteteve dhe Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji.

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi sot në mëngjes do të ketë takim me koordinuesit e grupeve të deputetëve, në të cilin përveç aktiviteteve intensive të...