Kategoritë

  Shkruan: Sasho Ordanoski shtë ulur Mijallkovi në Marriot dhe ka ftuar një nga një deputet nga kongresi partiak në Vallandovë, që t’i bind të votojnë për Hristijan Mickovskin....

Shkruan: Sasho Ordanoski gadalë po zbardhet thelbi i politikës së VMRO-DPMNE ndaj Maqedonisë: kriminelët e dyshuar dhe të akuzuar nga ajo parti do të lirohen ( që mos të...

Shkruan: Sasho Ordanoski aqedonia është në rrugë të mirë që të riemërohen në Republika Kronika e Zezë (Po, po, mundet të shtohet edhe pjesa E lartme ose E veriut...

Shkruan: Sasho Ordansoki o të doja sot ta shfrytëzoj kolumnën time ditore për një çështje të karakterit personal, por për të cilën, shpresoj, ka dimensione të caktuara shoqërore më...

shkruan: Sasho Ordanoski am frikë se orvatja t’ia zëmë rrugën krimit dhe korrupsionit, do të na dështojë edhe me Qeverinë e re. Po e ndjek disponimin mbizotërues  për ndryshimin...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë gjithë e kanë të qartë se interpelancat  e VMRO-DPMNE për ministrat e Qeverisë së re janë të pakuptimta, dhe pas motiveve dhe arsyeve për akuzat...

Me temë “Heshtimi është krim!” sot për herë të tretë kuvendoi gjykata simbolike e drejtësisë e shoqërisë qytetare Tribunus Civilis. Diskutimi gjyqësor synon t’i përmendë dhe të dëshmojë për...