Kategoritë

Partitë politike kanë kohë deri në mesnatë për prezantimin e kandidatëve të tyre për kryetar të komunave ku garojnë në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale.

Dhunë parazgjedhore, fushatë e zezë, keqpërdorim i administratës dhe resurseve publike, keqpërdorim i fëmijëve në fushatë, gjuhë e urrejtjes, nacionalizëm dhe urrejtje fetare e shënuan fushatën zgjedhore para rrethit...

Sot në mesnatë mbaron fushata zgjedhore e rrethit të parë të zgjedhjeve lokale të vitit 2017, me çka fillon heshtja zgjedhore, e cila zgjatë deri në ora 19:00 të...