Kategoritë

Në Gjykatën Penale për sot është caktuar seancë për rastin “Sopoti” në të cilin dhjetë persona akuzohen për terrorizëm.

Është shtyer gjykimi i sotëm kundër të akuzuarit Boban Iliq, informuan avokatët e të involvuarve në rast. Seanca e ardhshme në të cilën do të jepen fjalët përfundimtare është...

Shkruan: Sasho Ordanoski erisa e kërkoja sustën e telepilotit e televizorit që ta rris zërin e adresimit të jashtëzakonshëm të presidentit Ivanov, adresimi mbaroi! Kështu që mbeta pa kuptuar...

Vajza është pika e dobët e një babai. Ajo është bota, fillimi dhe mbarimi i çdo gjëje. Nga ana tjetër, heroi i përkryer i çdo vajze është i ati...

Shkruan: Sasho Ordanoski jë grup prej disa duzinave banditësh nga Kosova, me siguri në bashkëpunim me një grup më të vogël banditësh në pushtet nga Maqedonia ( për këtë...

Shtatë nga të akuzuarit për ngjarjet në Lagjen e Trimave më 9 dhe 10 maj, viti 2015, u dënuan me burgim të përjetshëm, 13 u dënuan me 40 vjet...