Kategoritë

Lëndimet që i ka marrë deputeti Ziadin Sela gjatë dhunës në Kuvend më 24 prill të vitit të kaluar, kanë qenë të rënda dhe kërcënuese për jetën, tha sot...

( e marrë nga ueb faqja e VMRO-DPMNE) Kumtesë për opinionin, reagim për dezinformatat e shpallura në mediumet për sulmin nga aktivistët e VMRO-DPMNE mbi këngëtarin që ka incizuar...

Si dhe në të gjitha fushatat parazgjedhore të deritanishme, ashtu edhe kësaj here, shtabet e partive janë shënjestër e përleshjeve mes partive. Mbrëmë në stacionin policor në Negotinë, është...

Shkruan: Sasho Ordanoski jë nga bashkëpunëtorët më besnikë të Familjes, palaçoja politik Amdi Bajram – ju lutem, nuk është hera e parë që e kualifikoj politikisht dhe jam i...

Shkruan: Sasho Ordanoski tatistikë e pastër: Në SHBA ka më tepër copë armë në pronë civile, sesa numri i banorëve, duke i përfshirë edhe foshnjat e sapolindura. Në SHBA...