Kategoritë

  Civili organizon tryezë të rrumbullakët në temën “A ka liri në Maqedoni”, kushtuar lirisë së shprehjes dhe lirive të mediave, në Klubin e Gazetarëve, nesër, më 14 mars...

Bota po ndryshon me shpejtësi. Qendrat financiare, politike, ushtarake dhe kulturore fitojnë dhe humbin pushtetin brenda natës, ndërsa pasojat nga tendencat destruktive janë katastrofale dhe të largëta. Në atë...

  Dita Botërore e Drejtësisë Sociale në Maqedoni edhe këtë vit na drejton para pyetjes se në çfarë shteti social jetojmë? Përgjigja është e qartë.

Prezantim i platformës mediatike dhe mundësitë për pjesëmarrje dhe bashkëpunim në projektet e Civili, ndarje e shpërblimeve për gazetari qytetare dhe trajnim për gazetarë qytetarë, do të mbahet në...