Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski Për fat të keq, askush në shkencën juridike në Maqedoni – ose së paku unë ( që do të thotë opinioni!) nuk di për atë –...

Shkruan: Sasho Ordanoski undohem të shkruaj diçka për fjalimin e fundvitit të presidentit Ivanov, e të mos jetë ofenduese, përqeshëse, përbuzëse, me ironi…Dhe, pa sukses. Të gjitha kualifikimet dhe...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë jemi realë: sistemi publik shëndetësor i Maqedonisë gjendet në pikën në të cilën nuk mundet të rikuperohet me reforma.

Shkruan: Sasho Ordanoski ë komunizëm, ky parim quhej “centralizëm demokratik”. Kjo do të thotë se çdo kush në parti, deri në një moment të caktuar, mund të dërdëllisë sa...

-r Venko Filipçe, ministri i ri i shëndetësisë  pothuajse i “sapolindur”  në qeverinë e Zaevit, është prodhim tipik shëndetësor maqedonas – “gërshetimit të zorrëve”: ai është profesionist i lëvduar...

  Shkruan: Sasho Ordanoski shtë ulur Mijallkovi në Marriot dhe ka ftuar një nga një deputet nga kongresi partiak në Vallandovë, që t’i bind të votojnë për Hristijan Mickovskin....

KOLUMNË Erë dhe mjegull

Shkruan: Sasho Ordanoski ranova shumë reagime për propozimin tim kontrovers prej para disa ditësh për nacionalizimin e BEG, si një nga masat strategjike të mundshme për zgjidhjen e problemit...

Shkruan: Sasho Ordanoski avën e kaluar e ndoqëm diskutimin dekurajues rreth mënyrës në të cilën zhvillohen reformat e nisura në sferën ligjore: u dhanë dorëheqje, u paralajmëruan të reja,...