Kategoritë

Drejtoria e Turqisë për Siguri paralajmëroi se disa grupe të mëdha emigrantësh nga Afganistani lëvizin drejt territorit turk. Sipas të dhënave të shërbimeve për migrim, në ditë nga 500...

KOMUNIKACIONI Gjendja e rrugëve

4 prill 2018 NDËRPRERJE NË KOMUNIKACION: Në aksin rrugor Kriva Pallankë – f. Ogut (P-2245) për shkak të rrëshqitjes së dheut komunikacioni është në ndërprerje. Punohet në pastrimin e rrëshqitjes...

Në Odën ekonomike të Maqedonisë sot do të mbahet forum biznesi në të cilin takime të drejtpërdrejta do të kenë kompanitë e Maqedonisë dhe të Sllovenisë nga sektori IT,...

188 – Lindi imperatori romak, Septimij Bazian, i njohur si Mark Aureli, një nga tiranët më të njohur në historinë romake.