Kategoritë

Filmi dokumentar “Toka e mjaltit” e Lubomir Kostov dhe Tamara Kotevska prej sot shfaqet në kinematë franceze. “Toka e mjaltit” vazhdon me pushtimin e publikut në botë, pas nominimit...

Waste No Love është kënga e fundit e publikuar nga kantautori Yon Idy. Është një këngë e cila mund të radhitet në zhanrin pop dhe pop-rock. Autor komplet i...

Niveli i ujit pothuajse në të gjitha lumenjtë e vendit është më i ulët nga mesatarja për prillin, por kanë rritje të vogël krahasuar me ditën e djeshme. Sipas...

Industria më e madhe e filmit në botë ka vendosur ta marrë më seriozisht rrezikun nga kjo sëmundje, dhe si pasojë po i anulon shumicën e premierave dhe lansimeve...