Kategoritë

Karvani i gjelbër i CIVIL-it vazhdon në Shkup më 15 shtator (e martë- sot), me një stendë informacioni në Karposh, përpara qendrës tregtare City Mall, duke filluar nga ora...

CIVILi e dënon ashpër gjuhën e urrejtjes, përhapjen e urrejtjes etnike dhe thirrjet për dhunë që i promovojnë grupet tifozë vazhdimisht dhe vite me radhë. Konkretisht, rast për këtë...