Kategoritë

Asociacioni “Komiteti për mbrojtjen e të drejtave”, të shtunën më 16 tetor, organizon konferencë në temën “Kthimi i drejtësisë së konfiskuar, qëllimi i së cilës janë reformat e gjyqësorit...

Lista e komunave që marrin vendime për zbatimin e referendumeve kundër strehimit të refugjatëve dhe emigrantëve në mjediset e tyre, rritet. Qytetarët e Ohrit, Kavadarit, Manastirit, Gjevgjelisë dhe të...

“Nikolla Gruevski personalisht ka kërkuar sigurim prej edhe 20 personave. Këtë vendim e sjell Ministri për punë të brendshme dhe unë kam mundur ashtu, kuturu, ta sjell menjëherë, mirëpo...

Besa fitoi një vend në përbërjen e Komisionit Shtetëror Zgjedhor: Ermira Asani do të jetë anëtarja e re e KSHZ , në vendin e Bedredin Ibraimit nga PDSH. Kuvendi...

Dje, më 9 shtator, në ora 24.00, përfundoi shqyrtimi publik i Listës së Votuesve. Shqyrtimi publik filloi më 21 gusht dhe zgjati gjithsej 20 ditë. Në njësitë rajonale dhe zyrat e...

“Turpërohem që jam Kryeministër i një vendi në të cilin burgjet janë jashtë të gjitha standardeve të njerëzores dhe aspektit social të jetës së personave të dënuar në institucionin...