Kategoritë

VMRO-DPMNE dje sulmoi ashpër dhe refuzoi bashkëpunim të mëtejshëm me ndërmjetësin Vanhaute, siç thanë për shkak të ofendimeve ndaj kësaj partie dhe përfaqësuesve të saj në negociatat, por edhe...

Mbjellja e së keqes, vjellja vrer e tërbim, gjuha e urrejtjes dhe satanizimi i të gjithë ndryshemendimtarëve e shpurën Maqedoninë në pothuajse marrëzie paraluftore. Elitat politike në mënyrë hipokrite...

Politika, e cila më parë dukej si diçka që e bëjnë vetëm të rriturit, tani, për fat të keq, është thellësisht e përfshirë edhe në oborret e shkollave si...

Dje, skena politike e shqiptarëve në Maqedoni zyrtarisht u bë më e pasur për një entitet. Uniteti, në kundërshtim me titullin që mban, është një parti që në fakt...

Protesta e djeshme e qytetarëve për të shënuar përvjetorin dhe për të kërkuar llogaridhënie për vdekjen e vogëlushes Tamara nga Velesi, si dhe ngjarjet rreth protestës, na treguan edhe...