Kategoritë
KOLUMNË Mjalti dhe helmi

BDI vite me radhë esencialisht ka deformuar logjikën elementare të organizimit politik shqiptar në Maqedoni. Kjo parti tani 17...

Lexo më shumë
INICIATIVË Tetovarët kërkojnë largimin e selisë së BDI-së nga Tetova

Në rrjetet sociale sot në ora 11:30 nisi iniciativa e qytetarëve të Tetovës për largimin e selisë së

OBJEKTIVI QYTETAR Asnjë shërbim komunal nuk mund të pastrojë qytet milionësh nëse të gjithë hedhin ku të duan!

Mini deponi dhe kontejnerë të stërmbushur – kjo është pasqyrë e përditshme në kryeqytetin tonë.

MONITORIM QYTETAR Të gjitha paraqitjet për shkeljen e të drejtave të njeriut, korrupsion, gjuhë të urrejtjes dhe lajme të rrejshme në një vend

CIVILI i vendosi në një vend paraqitjet për shkeljen e të drejtave dhe lirive të njeriut në kuptimin më të

EDUKIM Të rinjtë kreativë nga Tetova me mesazhe të fuqishme kundër dhunës

Në ambientin e shkollës fillore “Liria” në Tetovë, Civili organizoi punëtori kreative “Të bashkuar

#FUNDSHPËRDORIMIT Tribuna e Civilit, fillim i luftës pa kompromis kundër shpërdorimit

Në tribunën “Fund shpërdorimit”, të cilën dje e organizoi CIVIL – Qendra për Liri, qytetaret dhe

AKTIVIZËM Ardhmëri e gjelbër në Çarshinë e Vjetër në Shkup

Ekipi i CIVIL – Qendrës për Liri, si pjesë e ditës aktiviste sot, para Universitetit të Evropës Juglindore,

OBJEKTIVI QYTETAR CIVILI i ndau shpërblimet për tregimet më të suksesshme

CIVIL – Qendra për Liri sot i ndau pesë shpërblimet e parafundit për tregimet më të suksesshme të

PRIVILEGJE CIVILI nuk do të heq dorë nga kërkesat për ndërprerjen e shpërdorimit

Tribuna FUND SHPËRDORIMIT (#FundShpërdorimit) në organizim të CIVILIT do të mbahet sot (e mërkurë, 5

SUNDIM I MIRË Tribunë e Civilit: Fund shpërdorimit!

Qytetaret dhe qytetarët me dekada po përballen me një realitet të hidhur. Njerëzit në institucionet të

EKOLOGJI Qeveria nuk ka kohë të kujdeset për ekologjinë në Veles

CIVIL Media i pyeti qytetaret dhe qytetarët e Velesit a kujdeset mjaftueshëm Qeveria për ekologjinë. “Tani