Kategoritë

PROTESTË Luftë për ajër!

Vendi i parë për ndotjen e ajrit në Shkup, i nxiti qytetaret dhe qytetarët që nesër në ora 12 të mblidhen para Qeverisë dhe ta “shënojnë” arritjen e madhe,...

OBJEKTIVI QYTETAR Ne jemi mediat!

“Ne jemi mediat” është ngjarje multimediale në të cilën Civili së bashku me gazetare(ë)t qytetarë nga  gjithë vendi do ta promovojë publikimin kushtuar gazetarisë qytetare, më 18 dhjetor 2017...

Drejtoria për të ardhura publike sot do ta promovojë projektin për thjeshtësimin e procedurave për paraqitje dhe pagesë të tatimit personal mbi të ardhurat për tatimpaguesit – persona fizikë....

Forum rajonal “Deponi: Ku dhe kur: do të mbahet sot në Tetovë në organizim të Civika Mobilatis, në të cilin edhe një herë do të aktualizohet problemi shumëvjeçar me...