Kategoritë

Për shkak të mospagesës së rrogës për muajin nëntor për të punësuarit në kopshtin “Fidani” në Komunën Çair, në shenjë proteste, sot kopshtet nuk do të punojnë.

Shkruan: Sasho Ordanoski undohem të shkruaj diçka për fjalimin e fundvitit të presidentit Ivanov, e të mos jetë ofenduese, përqeshëse, përbuzëse, me ironi…Dhe, pa sukses. Të gjitha kualifikimet dhe...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë jemi realë: sistemi publik shëndetësor i Maqedonisë gjendet në pikën në të cilën nuk mundet të rikuperohet me reforma.

Temperaturë më e ulët sot në mëngjes në orën shtatë në Maqedoni është matur në Manastir minus gjashtë, pas çka vijojnë me minus pesë Shkup Petrovec dhe Berovë, Demir...