Kategoritë

Prezencë e lartë e policisë është vërejtur sot në rrugët e qytetit të Bosnjës, Mostar, pas aktgjykimit ndaj gjashtë udhëheqësve kroatë të Bosnjës dhe pas vetëvrasjes dramatike të gjeneralit...

Shkruan: Sasho Ordanoski inqerisht, jam i shokuar ( edhe pse i kënaqur) nga mbështetja e dobët që e pranon udhëheqësia e VMRO-DPMNE ( në përbërje: Grujo, Antonio, Vllatçe dhe...

Shkruan: Sasho Ordanoski erisa e kërkoja sustën e telepilotit e televizorit që ta rris zërin e adresimit të jashtëzakonshëm të presidentit Ivanov, adresimi mbaroi! Kështu që mbeta pa kuptuar...