Kategoritë

Gjykata e Apelit ka sjell vendim që të mos ia kthej pasaportën Nikolla Gruevskit, që është kërkuar për udhëtime zyrtare. Dëshmia e dorëzuar, ftesa nga kryeministri i Hungarisë, Viktor...

Pas mbarimit të rrethit të dytë të zgjedhjeve lokale, në rrjetet sociale është shfaqur fotografi ku shihet se si para shtabit të Besës në Fushë Topanë, ku kandidat i...

As rrethi i dytë i zgjedhjeve lokale nuk kaloi pa tentimet për fotografim të fletëvotimit, si dëshmi që votuesit kanë rrethuar ashtu siç duhet dhe për kë duhet.

Zgjedhjet përfunduan, por nuk përfundoi edhe dëshpërimi. Zgjedhjet përfunduan, por nuk arriti jeta tek të gjithë qytetaret dhe qytetarët. Zgjedhjet përfunduan, por persona të dyshuar fituan mbështetje institucionale. Zgjedhjet...

Shkruan: Sasho Ordanoski uk duhet të jesh Dan Brown, as të jetë ekspert i Kodit të Da Vinçit, që të zbulojë se me permutacion të thjeshtë të emrave dhe...

Iniciatorët për reforma në OBRM-PDUKM, sot në konferencën për shtyp kërkuan nga lideri Nikolla Gruevski menjëherë të jep dorëheqje dhe kërkojnë që mos të vazhdoj me ndarje të reja...

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela, nuk i pranon rezultatet e rrethit të dytë të votimit të zgjedhjeve lokale, ku, ashtu siç deklaroi mbrëmë, ka pasur ryshfet dhe...

Nga ditarët e vëzhguesve të Civilit që aktualisht po mbulojnë procesin zgjedhor në Komunën e Çairit, është vërejtur dalje masovike e trupit votues që i takojnë përkatësisë tjetër etnike...

Edhe pse në orët e hershme të procesit zgjedhor nuk janë vërejtur parregullsi më të mëdha zgjedhore, në rrjetet sociale tashmë po shpërndahen fotografi të mesazheve telefonike, ku dega...