Kategoritë

Takimi mes përfaqësuesive të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) dhe Aleancës për shqiptarët (koalicionit të Lëvizjes për Reforma në PDHS, NDP dhe Uniteti), e cila u mbajt këtë fundjavë,...

Rivotimi në vendvotimin 2011 në Tearcë, më 25 dhjetor të vitit 2016, paraqet një ilustrim të vogël dhe përkujtim të rëndë për probëemet e mëdha me procesin zgjedhor në...

Qindra policë me automjete të blinduara, ushtarë dhe muskuj partiakë, shumë zyrtarë të partive, diplomatë, ekipet vendase dhe të huaja të gazetarëve me dhjetëra kamera vazhdimisht të pranishme në...

Rivotimi në vendvotimin 2011 në Komunën e Tearcës mbaroi. Jozyrtarisht, LSDM ka fituar 245 vota, VMRO-DPMNE -149, PDSH-1, BDI- 1, Aleanca për shqiptarët -1, VMRO për Maqedoninë -2. Ka...