Kategoritë

Filluan arrestimet, filluan rrahjet, filloi edhe vrasjet … Kështu është gjithmonë, errësira më e madhe është para agimit. Dhe nuk është hera e parë, apo jo, siç do të...

Protestat pro-demokratike nuk lëshojnë pe. Edhe pse është fundjavë dhe është dita e njëmbëdhjetë e protestës, turmë prej disa mijëra protestuesve u mblodh edhe sot përpara Prokurorisë Publike Speciale,...

Lumenj prej njerëzve, demonstrues të palodhshëm që kërkojnë zgjedhje të lira dhe ballafaqim me drejtësinë për kriminelët, u nisën prej PSP-së drejt ndërtesës të Agjencisë së Mediave.