Kategoritë

Të dielën pasdite, banorët e Ohrit patën mundësi të informohen për aktivitetet e lidhura me projektin “Përpara!”, si dhe thirrjen publike të CIVIL – Qendrës për Liri për angazhim...

Të dielën pasdite ekipet e CIVIL – Qendrës për Liri, pavarësisht rrugë relativisht boshe në Kërçovë, arritën të takohen me bashkëbisedues adekuat për të diskutuar situatën politike në Maqedoni...

Pavarësisht vendimit të drejtuesit Slobodan Bonçanovski në Komunën e Manastirit për të mos dhënë leje për ngjarjen e “Përpara!” të shtunën në Sheshin “Magnolia”, gjë që është bërë “traditë”...

Ekipet mobile të CIVIL shfrytëzuan motin e bukur në Prilep të shtunën në mesditë për të biseduar me mbi njëqind qytetare dhe qytetarë për situatën politike dhe gatishmërinë për...

Ditën kur publiku u trondit nga informacioni se në sheshin në Shkup  është vrarë një i ri, për të cilën më vonë kuptuam se është Martin Neshkovski, Radio MOF...

CIVIL sot në Shtip u bëri thirrje qytetareve dhe qytetarëve për t’u kyçur në vëzhgimin e procesit zgjedhor. Ata, në numër të madh me kënaqësi e pranuan ftesën.

CIVIL – Qendra për Liri vazhdon me karavanin “PËRPARA!”. Sot ekipi i CIVIL-it është në Shtip, Probishtip, Kratovë dhe Kumanovë.

Në rrjedhë e sipër është zbatimi i anketës së  CIVIL-it me titull “Marrëveshja e Përzhinos dhe zgjedhjet”, në kuadër të projektit “Zgjedhje të lira për qytetarë dhe qytetare të...