Kategoritë
QEVERIA Ndryshime në përbërjen qeveritare

Braktisja e pozicionit ministror të Samka Ibraimovski paralajmëron ndryshime të mëdha në përbërjen qeveritare. Deri më tani dihet se...

GJYQËSI Ismail Dardhishta zgjidhet prokuror në PPRM

Këshilli i prokurorëve publikë në seancën e sotme e zgjodhi ish-gjykatësin kushtetues dhe ministër të Drejtësisë Ismail Dardhishta për...

KOLUMNË DRAMË NË LSDM

Shkruan: Sasho Ordanoski Drama nëpër të cilën po kalon LSDM tre muaj pas formimit të Qeverisë, është dramë e...

KUMTESË CIVILI e paralajmëron Ivanovin as të mos mendojë për heqjen e dënimeve

CIVIL – Qendra për Liri me brengosje i ndjek tregimet në opinion për indikacionet se Presidenti Gjorge Ivanov mund...

KOLUMNË Hajde më, filloni me negociatat për emrin!

Shkruan: Sasho Ordanoski endoj se është reale të supozohet se, deri në këtë moment, askush me saktësi nuk e...

KOLUMNË Të varet KSHPK!
KOLUMNË