Kategoritë

Në Gjykatën Penale në Shkup sot u prolongua seanca për rastin “Sopot”,për arsye se Gjyqi nuk mundi ta vërtetojë identitetin e dëshmitarit Ramadan Bajrami, letërnjoftimi i të cilit është...

Komisioni për Çështje Europiane ku duheshe të filloj diskutimi mbi amendamentet e Ligjit për përdorim të gjuhëve, mbrëmë ishte anuluar. Nuk ka informata se kur do të mbahet dhe...

Ish kryeministri dhe lideri aktual i OBRM-PDUKM, Nikolla Gruevski, është shfaqur në hapësirat e Prokurorisë Speciale Publike, por deri tani nuk dihet se a është në cilësinë e dëshmitarit...

Kryetari i Parlamentit, Talat Xhaferi, të shtunën më 25 nëntor, ka caktuar seancë në të cilën do të emërohet Prokurori i ri Publik i Republikës së Maqedonisë. Kjo, sipas...

 Kryeministri Zoran Zaev, sot u paraqit në Gjykatën Themelore Shkupi 1, ku duheshe të mbahet seanca për rastin “Ryshfeti”, por siç njoftoi Zaev, si i akuzuar, seanca është anuluar...

OJQ Infoqendra dhe Komiteti i Helsinkit për të drejtat e njeriut në Republikën e Maqedonisë, sot me fillim në ora 12, në hotelin Gligorov, organizuan prezantim me diskutim në...

Edhe pse për sot ishte e lajmëruar seanca e parë për rastin “Trista”, gjykimi është anuluar për ditën e martë, për shkak të mungesës të akuzuarit Gjoko Popovski. I...