Kategoritë

shkruan: Sasho Ordanoski am frikë se orvatja t’ia zëmë rrugën krimit dhe korrupsionit, do të na dështojë edhe me Qeverinë e re. Po e ndjek disponimin mbizotërues  për ndryshimin...

Shkruan: Sasho Ordanoski shtë interesante strategjia e kryetarit të Gjyqit Suprem, Jovo Vangellovski, për shmangien nga përgjegjësia e vet për dyshimet për keqpërdorime të rënda në gjykatë në interes...

Shkruan: Sasho Ordanoski Intelektual bëhesh me tre fakultete: të gjyshit, të babait, dhe tëndin. E di se kjo është një batutë maçoiste dhe pa korrektësi politike ( sepse edhe...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë gjithë e kanë të qartë se interpelancat  e VMRO-DPMNE për ministrat e Qeverisë së re janë të pakuptimta, dhe pas motiveve dhe arsyeve për akuzat...

Shkruan: Sasho Ordanoski jë mik, Shqiptar, votues i BDI, më thotë se pas zgjedhjeve parlamentare të dhjetorit të kaluar, BDI “është parti që është nisur në rrugë të gjatë,...

shkruan: Sasho Ordanoski o të mos ishte VMRO-DPMNE dhe Ljupço Georgievski, Maqedonia ndoshta nuk do të bëhej shtet i pavarur më 8 shtator të vitit 1991. Nëse pavarësimi, i...

Shkruan: Sasho Ordanoski dëgjoj deklaratën cinike të djeshme – kushedi cila me radhë – të ministrit serb për punë të jashtme Daçiq, të dhënë në një tubim ndërkombëtar në...

KOLUMNË Alivanosje

Shkruan: Sasho Ordanoski je i dëgjova dy konferencat për shtyp,  pak a shumë të mërzitshme, atë të Zaevit, për 100 ditë qeveri, dhe atë të Gruevskit për temën e...

Shkruan: Sasho Ordanoski trategjia parazgjedhore  e partisë së Gruevskit, të luajë në letrën e rrezikut nga refugjatët dhe emigrantët në Maqedoni, nuk është plotësisht e pakuptimtë: VMRO – DPMNE...

KOLUMNË DRAMË NË LSDM

Shkruan: Sasho Ordanoski Drama nëpër të cilën po kalon LSDM tre muaj pas formimit të Qeverisë, është dramë e politikës së tyre kadrovike. Disa njerëz të mençur kanë thënë...