Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski shikuam Grujon në intervistë në TVAlfa: përsëri intervistë e kurdisur, përsëri faqe me përgjigje (të këqija) të shkruara (përsëri lexon, belbëzon, ndërsa kamera e kap në...

Në ditën e votimeve më 15 tetor dhe ditëve më pas, më pyesnin disa neutralë dhe ca djathtistë dashamirë ashtu si me shaka: ”Edhe? Të lira janë zgjedhjet?”. Them,...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë shkollë e mendimit në politikë thotë se, nëse dëshironi të sundoni gjatë në një vend të vogël siç është Maqedonia, ju duhen vetëm dy informata:...

Shkruan: Sasho Ordanoski y procesverbal është fituar nga audio burime ndërkombëtare spiune. Transmetojmë pjesë nga incizimi i diskutimit gjatë seancës sekrete që u mbajt pardje në Komitetin Ekzekutiv të...

KOLUMNË Brirë në thes

Shkruan: Sasho Ordanoski ë nga pasojat e fitores bindëse të LSDM në zgjedhjet vendore është fakti se, në kuptim politik dhe psikologjik, tani ata e “posedojnë” vendimin për shpërbërjen...

KOLUMNË Ta varim Pedron!

Shkruan: Sasho Ordanoski Kaluan dy natë nga zgjedhjet dhe mund të konstatojmë dy gjëra: e para, të gjithë pajtohen, të befasuar ( e disa edhe të ofenduar!) se VMRO-DPMNE...

Shkruan: Sasho Ordanoski uk jam i sigurt se çfarë do të tregojnë numërimet përfundimtare të votave nga rrethi i parë i zgjedhjeve vendore, por është e mundshme që Ali...

KOLUMNË Trio fantastikus

Shkruan: Sasho Ordanoski Ngadalë, por sigurt, duket se kryetari i Gjyqit Suprem i Maqedonisë, Priftëria e Lartë e Tij Juridike Jovo Vangellovski, po shndërrohet në mbrojtësin kryesor të krimit...

Shkruan: Sasho Ordansoki o të doja sot ta shfrytëzoj kolumnën time ditore për një çështje të karakterit personal, por për të cilën, shpresoj, ka dimensione të caktuara shoqërore më...

Sapo të mendoj njeriu se ja fushata është kah fundi, kanë mbetur edhe disa ditë para çmendurisë zgjedhore, ku mundësitë që dikush t’u befasojë me ndonjë deklaratë ose premtim,...