Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski iç shkon puna,  të gjitha gjasat janë se VMRO-DPMNE  do të përballet me humbje edhe më të madhe në zgjedhjet lokale, sipas parashikimeve në anketat serioze...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë gjithë kanë të drejtë të dëshpërohen nga zhvillimi dhe përfundimi i gjykimit të rastit “Monstra”: edhe të gjykuarit edhe familjarët e viktimave edhe gjithë opinioni...

Në vendin tonë, kryesisht në vendbanimet e banuara me shqiptarë, gara për të parin e komunës zakonisht është zhvilluar  mes dy kandidatëve, gjegjësisht, kandidatëve të BDI dhe PDSH, ku...

Shkruan: Sasho Ordanoski jë nga bashkëpunëtorët më besnikë të Familjes, palaçoja politik Amdi Bajram – ju lutem, nuk është hera e parë që e kualifikoj politikisht dhe jam i...

Shkruan: Sasho Ordanoski tatistikë e pastër: Në SHBA ka më tepër copë armë në pronë civile, sesa numri i banorëve, duke i përfshirë edhe foshnjat e sapolindura. Në SHBA...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë politikë, si dhe në jetë, optimizmi është gjë e rëndësishme – shpesh edhe përkundër shanseve për atë, i lëviz gjërat drejt përfundimit të dëshiruar. Antonio...

Shkruan: Sasho Ordanoski isa ditë me radhë pranoj informata se si një pjesë e rrjetit tonë diplomatik punon fuqishëm në interes të dëmit tonë. Më tepër diplomatë maqedonas dhe...

Shkruan: Sasho Ordanoski esari u vra me 23 therje thike. Dhe nuk ka lidhje që shumë më vonë, Shekspiri këtë numër në veprën e tij “Jul Cesari”, nëse e...