Kategoritë
GJYKATA PENALE Gjykimi për rastin “Sopot” u prolongua

Në Gjykatën Penale në Shkup sot u prolongua seanca për rastin “Sopot”,për arsye se Gjyqi nuk mundi ta vërtetojë...

ZL2017 MPB do të jep letërnjoftime të shtunën dhe të dielën

Ministria për punë të brendshme lajmëroi se Repartet për punë drejtuese do të punojnë të shtunën dhe të dielën...

KOLUMNË DRAMË NË LSDM

Shkruan: Sasho Ordanoski Drama nëpër të cilën po kalon LSDM tre muaj pas formimit të Qeverisë, është dramë e...

KOSOVË Ndeshje gjatë arrestimit të tre deputetëve të Vetëvendosjes

Policia e Kosovës sot e arrestoi deputetin e Vetëvendosjes, Albin Kurtin, liderin shpirtëror të lëvizjes. Pas arrestimit pasoi ndeshja...

KOLUMNË Me siguri e ka nga “çushkat”

Shkruan: Sasho Ordanoski acionalistët edhe në Bullgari edhe në Maqedoni u habitën nga zhvillimi i ngjarjeve në politikat fqinjësore...