Kategoritë
KOLUMNË Mjalti dhe helmi

BDI vite me radhë esencialisht ka deformuar logjikën elementare të organizimit politik shqiptar në Maqedoni. Kjo parti tani 17...

Lexo më shumë
KUMTESË Qendra për shtyp e Civilit do të jetë e hapur 18 orë pandërprerë

CIVILi do të hap qendrën për shtyp në ora 6:30 të mëngjesit më 21 prill  (e diel) në klubin Menada

DËNIM CIVIL: Liria e informimit nuk guxon të rrezikohet!

CIVIL -Qendra për liri e shpreh tmerrimin dhe dënimin më të ashpër për sulmin mbi ekipit të Televizionit 21,

PËRFSHIRJE Dimitrovska: Edhe personat me aftësi të kufizuara kanë të drejtë të zgjedhjes!

“E drejta e zgjedhjes është e drejtë e njeriut. Në vendet demokratike kjo e drejtë praktikohet, ndërsa te

DEPOLITIZIM Bajdevski: Profesionalizimi i administratës parakusht për mbrojtje nga keqpërdorimi për qëllime partiake

Zëvendës ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Aleksandar Bajdevski, në konferencën “Si

ANALIZË Ordanoski: Gjërat nuk ecin në drejtim të mbarimit të suksesshëm të zgjedhjeve

Gjërat nuk ecin në drejtim të mbarimit të suksesshëm të zgjedhjeve, shkojmë drejt krizës politike të

MONITORIM ZGJEDHOR Deralla: Civili shënon keqpërdorime, gjuhë të urrejtjes dhe shumë mangësi në procesin zgjedhor

Ju përcjellim theksime nga fjalimi i Xhabir Derallës, presidentit të Civilit, i cili i paraqiti rezultatet

KSHZ Derkoski: Votimi i 1782 personave nga diaspora do të kushtojë 30 milionë denarë!

Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Oliver Derkoski në konferencën “Si zgjedhjet – ashtu

MEDIA DHE ZGJEDHJE Geroski: Ta zvogëlojmë konfliktin në shoqëri!

Branko Geroski, kryeredaktori përgjegjës i “Slloboden Peçat” në konferencën “Si zgjedhjet – ashtu

ANTIKORRUPSION Ivanovska: Apeloj te publiku të paraqiten të gjitha shkeljet e Kodit Zgjedhor!

Kryetarja e Komisionit Shtetëror për parandalimin e korrupsionit, Biljana Ivanovska, për shkak të pamundësisë

AVOKATI I POPULLIT Billbilloski: Shpesh lëndohet e drejta e votimit te personat e gjykuar dhe e të sëmurëve

Këshilltari shtetëror në zyrën e Avokatit të popullit, Zoran Billbilloski, në konferencën “Si zgjedhjet