Kategoritë
NDIHMË Ministria e shëndetësisë u ofron akomodim familjarëve të lënduarve

Ministria e shëndetësisë dhe organizata joqeveritare “SANO” u bëjnë thirrje familjarëve të të gjithë

#PERSPEKTIVA2019 Najçevska: Në Maqedoni nuk ekzistojnë parti politike, por klane etno – tribaliste!

Në konferencën #Perspektiva 2019 në organizim të CIVIL – Qendrës për Liri, profesoresha Mirjana Najçevska

#PERSPEKTIVA2019 Carovska: Nëse ka dëshirë, ka mundësi të arrihet çdo gjë!

Ministrja për punë dhe politikë sociale, Milla Carovska, në konferencën #Perspektiva2019 në organizim të

#PERSPEKTIVA2019 Gerberih: Perspektivat e BE janë të vërteta dhe më reale se kurdoherë

Në fjalimin hyrës në konferencën “Perspektiva 2019” në organizim të CIVIL -Qendrës për Liri, ambasadori

REAGIM Guerila aksion për shkarkimin e Vankovskës

Forumi Rinor Shqiptar vendosi në mënyrë simbolike dhe të drejtpërdrejt të orientoj porosinë për shkarkimin

MPB Spasovski: Janë ngritur procedura për gjuhë të urrejtjes për fatkeqësinë tragjike

MPB ka ngritur pesë procedura hetimi për gjuhën e urrejtjes në rrjetet sociale për fatkeqësinë tragjike në

GJUHA E URREJTJES Civili kërkon nga institucionet t’i japin fund mosndëshkimit të gjuhës së urrejtjes

CIVIL -Qendra për Liri u shpreh ngushëllime të thella familjeve dhe të afërmve të viktimave nga fatkeqësia

ANTIKORRUPSION Komisioni për parandalimin e korrupsionit do ti hetojë rastet për nepotizëm

Në seancën e djeshme, të parën pas formimit, Komisioni kundër korrupsionit paralajmëroi se do ta monitorojë

TRAGJEDI Dy ditë zie, 14 të vdekur në aksidentin me autobusin te Llaskarca

Pas aksidentit tragjik mbrëmë në autostradën Shkup – Tetovë, jetën e humbën 14 udhëtarë, ndërsa shumë

MONITORIM Civili e intensifikoi monitorimin në kontekst zgjedhor

CIVIL -Qendra për Liri, organizata që u bë e njohur për publikimin e qëndrimeve dhe fakteve për realitetin pa